Met de 18 megapixel Canon 1300D maak je zonder enige moeite unieke beelden die enorm sfeervol zijn, én Full HD-video’s die je telkens weer terug wil kijken. Je maakt bijzondere foto’s waarmee je écht opvalt en kunt je eindeloze creativiteit tonen aan de hele wereld in je foto’s en video’s.

Canon 1300D deelt met de hele wereld

De reden dat mensen, anders dan fotografen, minder kwalitatief goede foto’s maken met een camera als de Canon 1300D – en meer met hun smartphone – heeft te maken met de deelbaarheid van de foto’s. Als je een foto met je smartphone maakt kun je die meteen even doorappen naar je moeder. Of je vriendje, of je oma, je broer… Met een camera kan dat niet. Stop. De Canon 1300D maakt eenvoudig verbinding en deelt je beelden met de hele wereld (of dus de ene persoon met wie je het wil delen).

Instagram kent geen geheimen meer

Direct als je dé beste foto met je Canon 1300D hebt geschoten, kun je het dus op Instagram plaatsen. Je bent een influencer, en het is enorm belangrijk dat je foto’s van hoge kwaliteit zijn. Foto’s waarmee je echt opvalt. De 18 megapixel camera met een sensor van APS-C-formaat leg je ieder detail haarscherp vast. De foto’s kun je zelfs printen tot A2-formaat zonder kwaliteit te verliezen (korreligheid, bijvoorbeeld).

Bewerkingsprogramma’s niet meer nodig met de Canon 1300D

Indrukwekkende portretfoto’s worden gemaakt met de Canon 1300D. Er wordt nadruk gelegd op je onderwerp (de persoon) tegen een licht onscherp, schitterende achtergrond dankzij de geringe scherptediepte van spiegelreflexcamera-fotografie. Ook zit er een DIGIC 4+ processor in de camera, waardoor beelden er net zo kleurrijk, scherp en contrastvol eruit zien als je het herinnert. In feite is deze Canon de vastlegging van dat wat je met je ogen ziet, en misschien zelfs beter.