Cursus vertrouwenspersoon onderwijs? Veel studenten en leerlingen, zitten zelden in een vertrouwde omgeving. Dit kan komen door de thuis situatie dit neemt een persoon vaak mee naar school. Dit leid tot slechte resultaten, Dit betekend dat studenten niet alles uit zichzelf kunnen halen. Een school systeem is dusdanig opgebouwd dat het, het beste uit de student zou moeten halen. Door een student een opleiding te geven met meerdere facetten lukt dit bij een normale student vrij goed om hem een algemene kennis mee te geven die toereikend is voor het maatschappelijk acceptabel niveau. Echter als een kind met ze hoofd bij andere zaken zit of zich gewoon niet veilig voelt, is het lichaam en hoofd met andere zaken bezig dan met het opnemen van dit leer proces. Een cursus vertrouwenspersoon onderwijs is voor veel kinderen dus fundamenteel voor succes. Een vertrouwenspersoon kan deze mensen er echt doorheen helpen.

Diploma halen voor cursus vertrouwenspersoon onderwijs

Voor dat u een vertrouwenspersoon kan worden in het onderwijs zijn er meerdere zaken die u met trainen voordat u zichzelf echt nuttig kan maken als een vertrouwenspersoon. Het is een vier daagse cursus voor vertrouwenspersoon onderwijs.

Deze cursus biedt een combinatie van twee zaken:

  • opleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen
  • opleiding vertrouwenspersoon ongewenste integriteit

In de cursus vertrouwenspersoon onderwijs, worden deze twee aspecten uitgewerkt en u krijgt te horen wat het verschil is tussen de twee. Het zijn namelijk verschillende situaties waar u op een andere manier mee om zal moeten gaan.

Wij delen de verschillen op in drie verschillende categorieën. Taken, verantwoordelijkheden en werkwijze. Hiernaast wordt er ook gewerkt aan houding, competenties en gespreksvaardigheden. Deze drie punten pas je steeds toe in de drie verschillende categorieën.

Waar kunt u de cursus vertrouwenspersoon onderwijs volgen

De cursus vertrouwenspersoon onderwijs kunt u op meerdere locaties volgen. Namelijk in:

  • Den Bosch (10)
  • Zwolle (12)
  • Gouda (12)

De cijfers tussen haakjes staan voor het maximaal aantal deelnemers. We werken dus met kleine groepjes waardoor wij iedereen in de groep de nodige aandacht en tijd kunnen geven waardoor wij een gedegen opleiding kunnen garanderen. Ook mede door het feit dat de vertegenwoordigers van de cursussen allemaal gediplomeerd zijn voor deze functie. Als u geïnteresseerd bent in de resultaten die u kunt behalen dus de groeipotentie die wij u bieden op het gebied van vertrouwenspersoon onderwijs, neemt u dan even een kijkje op de site.

Mocht u dit een nobel doel vinden wacht dan niet te lang en help de volgende generatie.