Pennen bedrukken blijft altijd. Want hoe digitaal het hele (zaken) leven ook is, iedereen gebruikt toch nog steeds met enige regelmaat een pen. En wat is er dan mooier dan pennen bedrukken met je eigen bedrijfsnaam en logo? Je website plaats je er natuurlijk ook op. Je kunt pennen bedrukken laten in allerlei soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Net wat jij wilt. Ga je gratis pennen weggeven in een goodiebag? Dan kun je best toe met wat goedkopere pennen. Laat je mensen de pen waarmee ze hun koopcontract tekenen meenemen? Investeer dan in een mooie pen die dan een blijvende herinnering zal zijn.

Pennen bedrukken voor een seminar

Bij een seminar is het nog steeds erg gebruikelijk dat mensen aantekeningen maken met pen. Op papier dus. Dus als je slim bent, laat je pennen bedrukken voor de deelnemers aan jouw seminar. Zij kunnen dan aantekeningen maken zoveel ze willen en hebben nog een mooi souvenir van het seminar na afloop.

Pennen bedrukken en denken aan het milieu

Wanneer je pennen wilt bedrukken, maar toch ook wilt denken aan het milieu, kies dan voor gerecyclede pennen bedrukken. Deze pennen schrijven net zo fijn als gewone pennen, maar geven toch een ander signaal. Wanneer je af wilt van veel plastic afval, kies dan voor de eco pennen bedrukken. Deze pennen zijn gemaakt van bamboe en alleen de voor en achterkant zijn van kunststof gemaakt. Deze pennen herken je aan de clip in de vorm van een blad. Jij kiest wat je wilt uitdragen met je bedrijf.

Pennen bedrukken? Goed nadenken voor je bestelt!

Wanneer je pennen gaat laten bedrukken moet je over een paar dingen goed nadenken. Wat is je budget? Hoeveel pennen heb ik nodig? Welke pennen passen het best bij wat mijn bedrijf wil uitdragen? Welke kleur en welk materiaal kies ik. Dat zijn nog beste keuzes die gemaakt moeten worden voor je over kunt gaan tot bestellen. Want pennen bedrukken doe je niet met één pen tegelijk. Je bestelt er direct een paar duizend! Want hoe meer pennen je bestelt en laat bedrukken, hoe goedkoper ze per stuk worden. En dat is wel iets om even goed over na te denken. Je wilt niet zonder pennen komen te zitten, maar je wilt ook niet 5 jaar lang pennen met je 10-jarig jubileum blijven uitdelen en gebruiken. Hier de middenweg in vinden is nog niet zo gemakkelijk. Bijbestellen kan natuurlijk altijd, dat is wel fijn om te weten.