Veiligheid is belangrijk. Dat is het altijd natuurlijk, maar zeker wanneer je werkt op een plek waar een ongelukje op de loer ligt. Je beschermt jezelf en je personeel daarom goed en zorgt voor helmen, veiligheidsjassen, stevige broeken en natuurlijk goede schoenen. En daar komt Sixton om de hoek kijken. Want de veiligheidsschoenen van Sixton zijn, behalve heel veilig, ook nog eens in veel varianten te verkrijgen. Zo hoeven je veiligheidsschoenen niet meer altijd grof, lomp en groot te zijn.

Sixton levert schoenen voor iedere functie

Als jij als uitvoerder op de bouw werkt, wil je zeker weten dat je de perfecte schoenen aan hebt. Met een stevig profiel tegen het uitglijden, maar ook een verstevigde neus is wel aan te raden. Verder wil je dat de schoenen fijn zitten, want je moet er wel 5 dagen per week op kunnen lopen. Denk dan eens aan de schoenen van Sixton. Op de site zie je dat deze schoenen in veel uitvoeringen leverbaar zijn. Wil je een lage schoen? Kan. Wil je een hoge schoen? Kan. Wil je meer een soort laars? Kan ook. Er is met de veiligheidsschoenen van Sixton heel veel mogelijk.

Sixton voor nette schoenen

Zit je meestal op kantoor, maar moet je incidenteel wel op de bouwplaats zijn? Dan is het niet nodig dat je grote, lompe werkschoenen aantrekt. Het is echter wel nodig dat je veilig kunt rondlopen op de bouw zonder dat de losse spijkers door je gympen komen. Sixton heeft hele “geklede” schoenen, die zeker niet misstaan onder een pak. Deze zijn veilig op de bouw en prima te dragen op kantoor. Zo weet je zeker dat ook je kantoorpersoneel veilige voeten heeft. De schoenen van Sixton zijn in veel variaties te verkrijgen. Kijk maar eens op de site. Ook voor kantoorpersoneel zit er zeker wat tussen.

Sixton tegen natte voeten

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je personeel zo comfortabel mogelijk aan het werk kan. En dus moet je er voor zien te zorgen dat ze droge, warme voeten houden, ook in de winter. En dat valt nog lang niet mee. Gelukkig heeft Sixton hier ook over nagedacht. Ze hebben prachtige werklaarzen ontwikkeld die behalve erg stevig, ook nog eens waterdicht zijn. Ook deze laarzen zijn erg comfortabel en verhogen op deze manier de veiligheid op iedere klus. Dus of je nu gootjes staat te scheppen of op grote hoogte dakpannen legt, voor iedere functie is het juiste paar werkschoenen beschikbaar.